Heteluchtballon Toyota

Heteluchtballon Toyota

De piloten van Wilco Air varen al sinds 1989 in opdracht van Toyota. De laatste aanwinst is een prachtige nieuwe heteluchtballon (zie foto). Deze ballon wordt tot en met 2024 door Toyota ingezet in combinatie met acties rond de Olympische Spelen. Hiervoor is een prachtige combinatie beschikbaar.

Heteluchtballon AH Ootmarsum

Heteluchtballon AH Ootmarsum

Wilco Air is trots op de samenwerking met AH Ootmarsum. Deze ballon is geschikt voor maximaal 6 passagiers. Hiermee varen we voornamelijk boven Twente, maar de ballon wordt ook landelijk ingezet. De tekst "Ootmarsum" kan dan worden afgedekt. 

Heteluchtballon CTT

Heteluchtballon CTT

In opdracht van Combi Terminal Twente worden in het hele land en bij evenementen ballonvaarten uitgevoerd voor relaties van CTT. Ook in de deze ballon kunnen maximaal 6 passagiers mee varen.

Heteluchtballonnen Wilco Air en partners

Heteluchtballonnen Wilco Air en partners

Afgelopen jaren heeft Wilco Air gevaren in opdracht van Lexus, Aviko, Chrysler, Vlutters Groep Oldenzaal en nog veel meer. Inmiddels hebben we daarmee duizenden particuliere passagiers een bijzondere ervaring bezorgd.

Ballon Fiësta Barneveld

Ballon Fiësta Barneveld

Ballon Fiësta Barneveld
Wilco Air begeleidt ballon-fiësta’s (luchtvaart vertoningen) en heeft luchtvaarttechnisch de leiding over het evenement. ‘Ballon Fiësta Barneveld’ is landelijk de bekendste en wordt al bijna 20 jaar door Wilco Air begeleid.

Ballon Vincent van Gogh

Ballon Vincent van Gogh

Wilco Air is importeur van 's werelds grootste en mest ervaren ballon fabrikant: Cameron Balloons uit Bristol (Engeland) . Een van ’s werelds mooiste ballonnen (Vincent van Gogh) werd geleverd door Wilco Air.


Inflatables

Inflatables

Inflatables: Soms is een heteluchtballon niet het optimale medium voor een klant. We denken graag mee naar de beste oplossing voor een optimaal resultaat o.b.v. doelstelling en budget. We produceren en leveren daarom ook opblaasbare objecten, zoals deze leuke "batterijman" voor STIBAT. 


"Balloon-in-a-bucket"

"Balloon-in-a-bucket"

Deze compacte, prachtig gedetailleerde opblaasbare ballonnen passen elk precies in hun eigen emmer. Ze zijn 2,25 meter hoog en worden ingezet bij campagnes op middelbare scholen. Wilco Air heeft er maar liefst 60 van mogen leveren.