Een ballonvaart maken is een onvergetelijke belevenis. De stilte, het adembenemende uitzicht, de intieme sfeer… Ballonvaren heeft iets vredigs en is rustgevend. Kortom; een prachtige ervaring die je iedereen gunt.

Ballonvaren zoals jij dat wilt
Onze professionele en zeer ervaren piloten (ballonvaarders) brengen jou per heteluchtballon daar waar je maar wilt. Misschien denk je; hoe is dat mogelijk?! Uiteraard zijn we afhankelijk van de wind en andere weersomstandigheden. Maar juist omdat onze piloten zoveel ervaring hebben, en omdat ze de keuze hebben uit meerdere plekken om op te stijgen, is de kans veel groter dat je vaart boven het gebied dat jij herkent.

Kies bewust een ballonvaart bij Wilco Air
Weet wat je koopt, ook in de wereld van ballonvaarten. Gaan voor het goedkoopste ticket is niet per definitie de beste koop. Zeker als je graag in een kleinere mand vaart met een zeer ervaren piloot. Iemand die graag al jouw vragen beantwoordt en die je betrekt bij de opbouw, de ballonvaart en de afbouw (in totaal een belevenis van 3 tot 4 uur).


Waarom een ballonvaart met Wilco Air: 

 • We houden écht rekening met jouw wensen
 • We plannen de ballonvaart door het mooie Twentse land
 • Ballonvaren over bekend terrein is mogelijk:
  bv opstijgen vanaf privéterrein (op grasland minimaal 50 bij 50 meter) of andere locatie in overleg (en eventueel tegen meerprijs) mogelijk.
 • Flexibel: we varen elke dag van de week
 • Bij slechte weersomstandigheden, maar ook bij slecht zicht boeken we de ballonvaart om naar een ander moment 
 • Vervoer terug is in overleg mogelijk
 • Mand onder luchtballon: 2 tot maximaal 8 passagiers
  (dus geen ‘luchtbus’ tot 25 of zelfs 32 personen)
 • Na de landing: ‘luchtdoopcertificaat’ met champagne

Hoge kwaliteit voor
een passende prijs

Persoonlijk in
kleine groepjes

Wij varen over
uw eigen regio

Wij bieden u
een totale beleving

Vervoer terug   
Het is gebruikelijk dat passagiers zelf voor hun eigen vervoer terug zorgen. Uitzwaaiers worden van harte uitgenodigd om de ballon mee te volgen en kunnen eenvoudigweg achter onze volg-auto aanrijden. Zij worden na de landing ook op een glaasje champagne getrakteerd. Een prachtige ervaring en het is natuurlijk leuk om ook foto’s vanaf de grond aan uw ballonvaart herinneringen te kunnen toevoegen. Lukt het niet om eigen vervoer terug te regelen, dan is in overleg een oplossing mogelijk: wellicht hebben wij een extra chauffeur beschikbaar die uw auto mee kan nemen naar de landingsplek. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor uw vervoer terug en brengen daarvoor € 15,- per passagier in rekening.

Stel je vraag over ballonvaren aan Wilco Air
Heb je een vraag of wil je in overleg jouw ballonvaart plannen? Bel Wilco Air +31 541 293299, stuur een Whatsapp bericht of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.