Een ballonvaart maken is een onvergetelijke belevenis. De stilte, het adembenemende uitzicht, de intieme sfeer… Ballonvaren heeft iets vredigs en is rustgevend. Kortom; een prachtige ervaring die je iedereen gunt.

Ballonvaren zoals jij dat wilt
Onze professionele en zeer ervaren piloten (ballonvaarders) brengen jou per heteluchtballon daar waar je maar wilt. Misschien denk je; hoe is dat mogelijk?! Uiteraard zijn we afhankelijk van de wind en andere weersomstandigheden. Maar juist omdat onze piloten zoveel ervaring hebben, en omdat ze de keuze hebben uit meerdere plekken om op te stijgen, is de kans veel groter dat je vaart boven het gebied dat jij herkent.

Kies bewust een ballonvaart bij Wilco Air
Weet wat je koopt, ook in de wereld van ballonvaarten. Gaan voor het goedkoopste ticket is niet per definitie de beste koop. Zeker als je graag in een kleinere mand vaart met een zeer ervaren piloot. Iemand die graag al jouw vragen beantwoordt en die je betrekt bij de opbouw, de ballonvaart en de afbouw (in totaal een belevenis van 3 tot 4 uur).


Waarom een ballonvaart met Wilco Air: 

 • We houden écht rekening met jouw wensen
 • We plannen de ballonvaart door het mooie Twentse land
 • Ballonvaren over bekend terrein is mogelijk:
  bv opstijgen vanaf privéterrein (op grasland minimaal 50 bij 50 meter) of andere locatie in overleg (en eventueel tegen meerprijs) mogelijk.
 • Flexibel: we varen elke dag van de week
 • Bij slechte weersomstandigheden, maar ook bij slecht zicht boeken we de ballonvaart om naar een ander moment 
 • Vervoer terug is in overleg mogelijk
 • Mand onder luchtballon: 2 tot maximaal 8 passagiers
  (dus geen ‘luchtbus’ tot 25 of zelfs 32 personen)
 • Na de landing: ‘luchtdoopcertificaat’ met champagne

Hoge kwaliteit voor
een passende prijs

Persoonlijk in
kleine groepjes

Wij varen over
uw eigen regio

Wij bieden u
een totale beleving

Importeur en beheerder heteluchtballonnen   
Sinds 1994 is Wilco Air een professional in het verzorgen van ballonvaarten. We beschikken over meerdere, kwalitatief uitstekende heteluchtballonnen met manden voor 2 tot 8 passagiers. Ook is Wilco Air officieel dealer van de beroemde Cameron Balloons met professionele uitrusting. Deze importeren we vanuit Engeland voor ballonvaarders in heel Europa. Daarnaast verzorgen we inspectie en onderhoud aan heteluchtballonnen en apparatuur van onszelf en van collega ballonvaarders.  


Stel je vraag over ballonvaren aan Wilco Air
Heb je een vraag of wil je in overleg jouw ballonvaart plannen? Bel Wilco Air +31 541 293299, stuur een Whatsapp bericht of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.