Wilco Air biedt allerlei mogelijkheden voor het maken van een onvergetelijke ballonvaart. Romantisch met z’n tweeën of gezellig met het hele gezin, als cadeau voor een 50 jarige of om een jubileum te vieren. Bij Wilco Air is ballonvaren een totaalbeleving. De zeer ervaren piloten van Wilco Air geven je antwoord op elke vraag. En als je wilt, help je met opbouwen en achteraf ook weer met het afbouwen en inpakken van de ballon. De toast met champagne en een persoonlijk certificaat voor de luchtdoop, maken de belevenis compleet.

Kies jouw favoriete ballonvaart: 
Groepsballonvaart: 4 personen € 1095,-
Aantrekkelijke prijs, veel privacy én ballonvaart op maat.
Boek je een ballonvaart voor 4 personen, dan stemmen we deze volledig af op de wens van de groep. Dus wil je over je ouderlijk huis varen, een dorp of een gebied zien? Geef het aan bij de piloot en hij kiest op basis van windrichting een gunstige plek om op te stijgen.

Individuele ticket ballonvaart: € 210
Boek je liever een losse ticket of wil je een cadeaubon geven voor een ballonvaart? Uiteraard ben je dan ook bij Wilco Air aan het goede adres. Het inplannen van de ballonvaart doen we in overleg met de passagiers. Boek je 4 of meer losse tickets, dan zijn de kosten ook € 210 per ticket. Uitgangspunt blijft dat er voldoende tijd en aandacht is voor individuele wensen van elke passagier. Je bent er bij Wilco Air dan ook van verzekerd dat je met maximaal 8 passagiers in één mand vaart. 

Ballon evenement (familie- of bedrijfsfeest)
Een ballonvaart maken met familie of collega’s? Wilco Air organiseert regelmatig fantastische ballonevents waarbij we met meerdere ballonnen tegelijk opstijgen. De ballonnen varen met de wind mee en blijven dus ook als groep bij elkaar. Dit is (steeds weer) een spectaculaire ervaring en het levert prachtige plaatjes op. Wij maken graag een aantrekkelijke aanbieding voor een ballonevent met meerdere ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden.

Als de geplande ballonvaart door weersomstandigheden niet door kan gaan
Onze piloten hebben goede contacten met de weergoden ;). Van essentieel belang als het gaat om het maken van een veilige en mooie ballonvaart. Maar soms noodzaken weersomstandigheden ons om de ballonvaart door te schuiven naar een beter moment. Als dit aan de orde is, informeren we passagiers tijdig hierover en zoeken we in goed overleg naar een nieuwe datum.

Stel je vraag over ballonvaren aan Wilco Air
Heb je een vraag of wil je in overleg jouw ballonvaart plannen? Bel Wilco Air +31 541 293299, stuur een Whatsapp bericht of Mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.