HomeEquipmentOnderhoudBedrijvenPassagiersOpleidingContact


CameronEnvelopesBrandersMandenTanksFlytecIcom

 

Cane

Manden

Het kiezen van uw envelop - vergewis u ervan dat de grootte en het kleurenschema precies zijn zoals u dat wilt - is het meest zichtbare deel van het specificeren van uw volledige ballon. Het ‘bottem end’ - de brander, het brandstofsysteem en de mand - is uw leefomgeving tijdens de vaart dat vooral betrouwbaar en gebruikersvriendelijk moet zijn. Cameron Balloons heeft een lange en zeer gerespecteerde reputatie op het gebied van kwaliteit en technische vooruitgang op dit belangrijke gebied. En Cameron Balloons biedt de meeste keus.

De volledige programma van Cameron manden omvat meer dan honderd verschillende afmetingen en indelingen. Daarnaast kunt u de mandhoogte, de lengte van de stokken en mandkabels, suède of leren bekleding specificeren. U kunt kiezen voor wandkussens, bekleding van de vloer, zitplaatsen en veiligheidsgordels, tasjes voor brandblussers, radio’s, transponders en GPS-en. In de mand kunnen elegante gekleurde strepen of grot
ere gebieden van een kleur geweven worden. Laat ons weten wanneer u speciale eisen of wensen hebt.

De meeste manden zijn geweven van een combinatie van Somerset-wilg en de hoogwaardige rietsoorten Kooboo, Palambang en Tahitian. Waarom? Omdat de ballonmanden een zwaar leven leiden en deze traditionele materialen getoond hebben langer mee te gaan dan modernere alternatieven zoals aluminium en samengestelde kunststoffen. De grotere manden voor de passagiersbedrijven zijn geheel van riet vanwege de hogere sterkte. Voor andere manden is dit een optie  waarvoor gekozen kan worden wanneer sterkte boven de gewichtspenalty prevaleert. De vloeren kunnen worden geweven, wat helpt de schok te absorberen en gewicht te reduceren, of van hout worden gemaakt om de stijfheid te verbeteren. De latten op de bodem van de mand worden gemaakt van de beste kwaliteit essenhout waarvoor vanwege zijn buigzaamheid en duurzaamheid wordt gekozen.

Wilt U meer weten over manden, neem dan vrijblijvend contact op met Monique Hoogeslag op 0541-293299 of wilcoair@wxs.nlWilco Air BV   
Postbus 76
7630 AA Ootmarsum
the Netherlands
T +31 541 293299
F +31 541 292826
E wilcoair@wxs.nl
Bijgewerkt op 25 januari 2012

Op alle aanbiedingen en leveringen zijn van toepassing onze algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nummer 06073121 te Enschede.