EquipmentOnderhoudBedrijvenPassagiersOpleidingContact


CameronEnvelopesBrandersMandenFlytecIcom

 

Cane

Shadow-Stealth-brander in frame met hoogteverstelling.

Branders

We kunnen u de beste ballon brander ter wereld leveren. Welk model uit onze range sluit het best aan bij uw behoeften?

De keuze start bij de Super Shadow Single: Alles is dubbel uitgevoerd behalve de verwarmingsspiraal. Dit bespaart gewicht en geld terwijl u toch de veiligheid heeft van dubbele gas aanvoer, twee hoofdbranderkranen, twee waakvlammen en zelfs twee veebranders. We noemen hem 'the single-that-thinks-it's-a-double'. Natuurlijk leveren we de Shadow brander ook in de dubbele-~, triple-~ en quad-uitvoering.

Daarnaast kunt u kiezen voor de zeer stille Stealth-brander. Een full power hoofdbrander die zo stil is als de meeste fluisterbranders maar dan met een schone blauwe vlam die geen roet creëert. Met dubbele-~, triple-~ en quad-branders kunt u ook combinaties maken met Stealth en Shadow branders. Op deze manier kunt u probleemloos inflaten en rustig cruisen met een brander. The best of both worlds.

Wanneer u een bijzonder vormgegeven brander zoekt voor een aantrekkelijke prijs dan hoeft u niet verder te kijken dan de Stratus.

Wilt U meer weten over manden, neem dan vrijblijvend contact op met Monique Hoogeslag op 0541-293299 of wilcoair@wxs.nlWilco Air BV   
Postbus 76
7630 AA Ootmarsum
the Netherlands
T +31 541 293299
F +31 541 292826
E wilcoair@wxs.nl
Bijgewerkt op 18 januari 2012

Op alle aanbiedingen en leveringen zijn van toepassing onze algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel nummer 06073121 te Enschede.