EquipmentOnderhoudBedrijvenPassagiersOpleidingContact

mandenFlytecIcom                                       


HYPERLAST overwint

HYPERLAST wint het van alle ballonstoffen. Dat is bewezen tijdens veeleisende passagiersvaarten in de koude van de Zwitserse Alpen en de hitte van Afrika.

Wat is HYPERLAST? De enige ballonstof welke aan beide zijde een coating heeft. Een coating aan BEIDE zijden is de enige manier om porositeit in een nieuwe stof terug te brengen tot nul! De coating is bovendien resistent tegen schimmels.

Omdat het bijzonder geschikt is voor gebruik in constructies welke onderhevig zijn aan hoge temperaturen, biedt Cameron Balloons al vele jaren HYPERLAST aan als optie tegen een geringe meerprijs. Het bovenste 1/3 deel van een nieuwe envelope is dan gemaakt van HYPERLAST.

Waarom geen HYPERLAST - exclusief voor Cameron geproduceerd - in Uw volgende ballon? En terwijl u daarover nadenkt, test zelf een aantal andere HYPERLAST voordelen. Neem een monster HYPERLAST en probeer het te scheuren. Je zult waarschijnlijk een begin moeten maken met een mes aan de rand en constateren dat HYPERLAST 5 keer zo sterk is als gewone ballonstof.

Perforeer het HYPERLAST daarna met een stuk prikkeldraad of de punt van een balpen wanneer je geen prikkeldraad beschikbaar hebt. Wrijf over het ontstane gat met de stof tussen duim en vingers en zie hoe het gat verdwijnt!

Hyperlast is gemaakt van Nylon. Lees daarom ook 'Nylon versus Polyester'.

Voor meer informatie en een monster HYPERLAST kunt u contact opnemen met Monique Hoogeslag op wilcoair@wxs.nl of 0541-293299
.

                                                

Lees ook: Nylon versus Polyester

Bijgewerkt op  28 oktober 2011

Wilco Air BV
Postbus 76
7631 ET   OOTMARSUM
T 0541-293299
F 0541-292826
E wilcoair@wxs.nl